VG-Totaal-Intsallateur
VG-Totaal-Intsallateur
VG-Totaal-Intsallateur
Slideshow tekst

Bedenker van op maat

toegesneden oplossingen

VG Totaalinstallateur logo
VG Totaalinstallateur
Wie zijn wij Tekst

Bedenker van op maat toegesneden oplossingen

VG onderscheidt zich in de markt door een perfecte vertaalslag te maken van de wensen en eisen van de klant naar adequate technische oplossingen. Wij opereren niet vanuit standaardoplossingen en zijn per definitie merkonafhankelijk. Wij luisteren en adviseren. Als totaaloplosser realiseren wij dat wat voor de opdrachtgever essentieel is. 

VG biedt als dynamische onderneming werk aan gemotiveerde, professionele en hoog opgeleide medewerkers. Onze bedrijfscultuur is erop gericht hen in persoonlijk en technisch opzicht groeikansen te bieden. Het is hun en onze ambitie om door hechte samenwerking betrokken te zijn op onze opdrachtgevers. 

Wij hebben ruime ervaring opgedaan met het bouwen, onderhouden en reviseren van installaties voor onder meer industriële- en utiliteitswerken, bankinstellingen, verzorgingscentra en winkelketens.

Veelzijdig dienstenaanbod

De invloed van elektro- en informatietechniek op onze maatschappij is enorm. Bedrijven versterken hun positie in de markt door het implementeren van technologische vernieuwingen. De consument op zijn beurt maakt dankbaar gebruik van innovatieve producten zoals PC, magnetron, mobiele telefoon en navigatiesysteem. VG staat als actieve speler te midden van het samenspel van producent en consument. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in alle facetten van elektrotechniek, beveiliging, telecommunicatie, beheer en inspectie.

Elektrotechniek

Tot de kernactiviteiten van VG behoort het installeren van elektrotechnische installaties. In alle segmenten van de markt komt u ons tegen. 

Alarm- en ontruimingssystemen, toegangscontrole, verlichtings en data- en telecominstallaties, alle gewenste functionaliteiten kunnen binnen één systeem geïntegreerd worden. In nauwe dialoog met de opdrachtgever brengen wij oplossingen aan die met het oog op de toekomst worden ontworpen. 

Ook het onderhoud aan uw installatie is bij ons in goede handen. Onze storingsdienst is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Na oplevering blijven wij de partner waar u op kunt rekenen.

In de utiliteit heeft VG al vele projecten succesvol afgerond. Van klein tot groot, of het nu gaat om een loods, kinderdagverblijf, winkels of een heel kantoor verdieping wij nemen het gehele traject uit uw handen. Na het inventariseren van de wensen en eisen maken wij voor uw organisatie een advies op maat. De werkzaamheden worden uiteraard uitgevoerd volgens de NEN 1010 norm.

Beveiliging

Het beveiligen van een pand vraagt om een goede afweging. Voor het adviestraject trekken wij altijd voldoende tijd uit om in samenspraak met de opdrachtgever, de verzekeraar en de brandweer tot een optimaal pakket te komen. 

Naast inbraaksignaleringsinstallaties maken onder meer ook brandmeldsystemen, toegangscontrole, noodverlichting en camerasystemen deel uit van ons beveiligingspakket. Dit houdt in dat u als opdrachtgever, bij ons het verzoek kan neerleggen om een brandmeld- en/of ontruimingsinstallatie te installeren volgens de NEN 2535/Nen 2575. In samenwerking met een branddetectiebedrijf  ontwerpen en installeren wij een installatie volgens de daarvoor geldende normen.
Het schrijven van een Programma van Eisen (PvE), verzorgen van contacten met de brandweer en certificering van de installatie, verzorgen wij uiteraard ook. Tot slot verzorgen wij voor u een service/onderhoudscontract volgens de NEN 2654 voor een optimaal veilig functionerende installatie.

VG adviseert, levert en installeert uw verlichting voor binnen en buiten

Verlichting is een belangrijk aspect in uw winkel of kantoor. Naast het feit dat we de juiste sfeer kunnen creëren, kunnen we ook door de juiste keuze van armaturen en lichtbronnen grote energiebesparingen realiseren. Op het werk in kantoren, scholen, zorginstellingen, fabrieken of logistieke bedrijven zorgt goede verlichting voor comfort, en tevreden medewerkers. In winkels en openbare ruimten schept verlichting sfeer en helpt het de architectuur van de omgeving te benadrukken.
Ook voor het maken van een lichtplan op maat, kunt u bij ons terecht.

VG levert en installeert ook uw led verlichtingsinstallatie

Het grootste voordeel van LED-verlichting is dat het uitermate energiezuinig is en daarmee dus goed voor de portemonnee. Een jaar continu gebruik van een LED-licht zou bijvoorbeeld maar twee euro kosten. Dat is veel minder dan een gloeilamp die makkelijk 50 euro haalt. Met een levensduur van soms wel 100.000 branduren hoeft LED-verlichting niet zo snel vervangen te worden. Terwijl halogeenverlichting het bijvoorbeeld met 3.000 branduren moet stellen. Uiteindelijk scheelt dit natuurlijk heel veel in het onderhoud zeker op plaatsen waar het vervangen van een lamp tijdrovend is.

Omdat de LED-verlichting richtbaar en programmeerbaar is, kan men diverse sferen, kleuren en verlichtingseffecten creëren.

Graag brengen wij een gedegen maat advies uit !

VG installeert ook uw data en telefoon netwerk

Of het nu gaat om uw computer aansluiting of een aansluiting voor uw telefoon, VG zal zorg dragen voor uw bereikbaarheid. Een snel, bereikbaar en een betrouwbaar netwerk is waar het om gaat in dit digitale tijdperk daarom werken wij uitsluitend met de beste materialen om dit te waarborgen. VoIP is de technologie om mee te bellen via internet. Dit geeft als voordeel een grote flexibiliteit in functionaliteiten maar ook een voordeel in kosten. Zo kan via bestaande verbindingen een telefoonnetwerk worden aangelegd. Ook zijn tarieven naar buitenlandse nummers drastisch lager dan conventioneel telefoneren. Wij installeren deze installaties met cat6 of hoger bekabeling wat garant staat voor optimale prestaties van uw netwerk. Onze installaties kunnen opgeleverd worden met meetrapport en certificaat.

VG zorgt ook voor uw noodverlichting

Op grond van de Arbo-wetgeving en het bouwbesluit bent u verplicht nood- en vluchtwegverlichting aan te laten brengen en het  jaarlijks te laten onderhouden. Tevens dient de noodverlichting ook aan diverse normen te voldoen zoals:

NEN-EN 1838, betreft verplichte lichttechnische voorschriften in gebouwen eisen omtrent de omstandigheden en verantwoordelijkheden bij het inrichten van noodverlichtingsinstallaties.
NEN 6088, betreft de verplichting voor de werkgever om zorg te dragen voor veilige vluchtwegen en nooduitgangen;
NEN 1010, betreft de eisen waaraan een noodverlichtingsinstallatie aan moet voldoen voor vluchtwegverlichting en voor noodverlichting in kritieke ruimtes zoals; meter- en schakelkasten, liftkamers en procescontroleruimtes.

VG Totaalinstallateur logo
VG Totaalinstallateur

© 1990 - 2024 VG Totaalinstallateur | Privacy | Cookies

Designpro.nl | Z-IM.nl