VG-Totaal-Intsallateur
VG-Totaal-Intsallateur
VG-Totaal-Intsallateur
Slideshow tekst

Bedenker van op maat

toegesneden oplossingen

VG Totaalinstallateur logo
VG Totaalinstallateur
Noodverlichtingen Tekst

Noodverlichting

Op grond van de Arbo-wetgeving en het bouwbesluit bent u verplicht nood- en vluchtwegverlichting aan te laten brengen en het jaarlijks te laten onderhouden. Tevens dient de noodverlichting ook aan diverse normen te voldoen zoals:

NEN-EN 1838, betreft verplichte lichttechnische voorschriften in gebouwen eisen omtrent de omstandigheden en verantwoordelijkheden bij het inrichten van noodverlichtingsinstallaties.

NEN 6088, betreft de verplichting voor de werkgever om zorg te dragen voor veilige vluchtwegen en nooduitgangen;

NEN 1010, betreft de eisen waaraan een noodverlichtingsinstallatie aan moet voldoen voor vluchtwegverlichting en voor noodverlichting in kritieke ruimtes zoals; meter- en schakelkasten, liftkamers en procescontroleruimtes.

VG Totaalinstallateur installeert, onderhoud en controleert noodverlichtingssystemen en adviseert u in alle facetten zodat de noodverlichting voldoet aan bovenstaande normen en het Bouwbesluit 2012.

Wij volgen daarbij de technische ontwikkelingen zoals de toepassing van LED. LED noodverlichting heeft een lange levensduur en een uitstekend rendement en is daardoor zeer energiezuinig.

VG Totaalinstallateur logo
VG Totaalinstallateur

© 1990 - 2024 VG Totaalinstallateur | Privacy | Cookies

Designpro.nl | Z-IM.nl