VG-Totaal-Intsallateur
VG-Totaal-Intsallateur
VG-Totaal-Intsallateur
Slideshow tekst

Bedenker van op maat

toegesneden oplossingen

VG Totaalinstallateur logo
VG Totaalinstallateur
Licht & krachtinstallaties Tekst

Licht & krachtinstallaties

Verlichting is een belangrijk aspect in uw winkel of kantoor. Naast het feit dat we de juiste sfeer kunnen creëren, kunnen we ook door de juiste keuze van armaturen en lichtbronnen grote energiebesparingen realiseren. Op het werk in kantoren, scholen, zorginstellingen, fabrieken of logistieke bedrijven zorgt goede verlichting voor comfort, en tevreden medewerkers. In winkels en openbare ruimten schept verlichting sfeer en helpt het de architectuur van de omgeving te benadrukken.

Ook voor het maken van een lichtplan op maat, kunt u bij ons terecht.

VG levert en installeert ook uw led verlichtingsinstallatie

Het grootste voordeel van LED-verlichting is dat het uitermate energiezuinig is en daarmee dus goed voor de portemonnee. Een jaar continu gebruik van een LED-licht zou bijvoorbeeld maar twee euro kosten. Dat is veel minder dan een gloeilamp die makkelijk 50 euro haalt. Met een levensduur van soms wel 100.000 branduren hoeft LED-verlichting niet zo snel vervangen te worden. Terwijl halogeenverlichting het bijvoorbeeld met 3.000 branduren moet stellen. Uiteindelijk scheelt dit natuurlijk heel veel in het onderhoud zeker op plaatsen waar het vervangen van een lamp tijdrovend is.

Omdat de LED-verlichting richtbaar en programmeerbaar is, kan men diverse sferen, kleuren en verlichtingseffecten creëren.

Graag brengenwij een gedegen maatadvies uit!

    VG Totaalinstallateur logo
    VG Totaalinstallateur

    © 1990 - 2024 VG Totaalinstallateur | Privacy | Cookies

    Designpro.nl | Z-IM.nl