VG-Totaal-Intsallateur
VG-Totaal-Intsallateur
VG-Totaal-Intsallateur
Slideshow tekst

Bedenker van op maat

toegesneden oplossingen

VG Totaalinstallateur logo
VG Totaalinstallateur
Klimaattechniek Tekst

Klimaattechniek

VG Totaalinstallateur verzorgt het totale traject van ontwerp, installatie en onderhoud van gebouwgebonden installaties van kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, zorginstellingen en woningen. 

Verwarming

VG Totaalinstalleur levert, installeert en onderhoud vele verschillende soorten verwarming voor utiliteitsgebouwen en woningen. Wij kunnen u adviseren omtrent het juiste type verwarming passend bij uw situatie, rekening houdend met de nieuwste 

Ventilatie

Als uitsluitend buitenlucht wordt aangezogen en afgevoerd, daarbij al of niet voorzien van verwarming en warmterugwinning, spreken we van ventilatie.

VG Totaalinstallateur staat haar opdrachtgevers ter zijde met alle vormen van ventilatie en gekoeld of verwarmd ventileren en levert en onderhoud daarnaast WTW-installaties.

Airconditioning

Eén van de specialisaties van ons als STEK-gecertificeerd, F-Gassen gecertificeerd en PED-Gassen gecertificeerd installateur is het leveren, monteren, in bedrijfstellen en onderhouden van airconditioningsystemen. Wij leveren en installeren airconditioners voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Wij leveren onder andere airconditioningsystemen van de topmerken Mitsubishi en Daikin. Met de units van deze fabrikanten kan zowel gekoeld, ontvochtigd, geventileerd en eventueel verwarmd worden tegen een laag energieverbruik en een hoog rendement.

Er zijn verschillende modellen airconditioning, namelijk cassette units, kanaalmodellen, plafondmodellen, mulit-split modellen, vloermodellen, wandmodellen en ook nog de mobiele airconditioning. Bij elke situatie kan het verschillen welk model het beste toepasbaar is. Elk model heeft weer andere voordelen en specificaties. Zo zijn er bij de vloermodellen, plafondmodellen en wandmodellen geen specifieke bouwkundige aanpassingen nodig. De mulit-splitmodellen zijn energiezuiniger en de cassette units en kanaalmodellen zijn ideaal in situaties waarbij de airconditioning onopvallend aanwezig dient te zijn.

Wij helpen u graag om een keuze te kunnen maken uit het aanbod en wij maken graag een offerte op maat voor u.

Waarom airconditioning 

Met een airco creëert u uw woon en werk comfort. De nieuwe generatie airco's zijn intelligent, spaarzaam en passen perfect in ieders interieur en kantoor omgeving. Ze zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht, die u inademt. Kortweg, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever. Dit resulteert in meer creativiteit en productiviteit.

Gezondheid 

Airconditioning is niet ongezond, integendeel. Airconditioning zorgt voor schone, gekoelde lucht en houdt eventuele verontreinigde lucht buiten. Zomers heeft iedereen - vooral oudere mensen - erg veel baat bij gematigde binnentemperaturen. Natuurlijk is een juiste selectie en correcte op- en instelling erg belangrijk. Bovendien is een airco zeer milieuvriendelijk.

Onderhoud 

Het schoonhouden van de apparatuur en filter verlengt de levensduur aanzienlijk. Nog beter is om een onderhoudsabonnement af te sluiten met de installateur. Hierdoor heeft u zekerheid dat de airconditioning altijd in optimale conditie is en de levensduur wordt aanmerkelijk verlengd. 
Wij bieden u graag een onderhoudsabonnement aan, zodat uw airconditioning blijft functioneren zoals 

   VG Totaalinstallateur logo
   VG Totaalinstallateur

   © 1990 - 2024 VG Totaalinstallateur | Privacy | Cookies

   Designpro.nl | Z-IM.nl