VG-Totaal-Intsallateur
VG-Totaal-Intsallateur
VG-Totaal-Intsallateur
Slideshow tekst

Bedenker van op maat

toegesneden oplossingen

VG Totaalinstallateur logo
VG Totaalinstallateur
Brandbeveiliging tekst

Brandbeveiliging

Naast beveiliging tegen inbraak is brandbeveiliging op plekken waar mensen wonen en werken minstens zo belangrijk. De gevolgen van brand kunnen immers zeer ernstig zijn. Een klein vuurtje kan zich binnen een korte tijd ontwikkelen tot een enorme brand. Hoe sneller een brand ontdekt en gemeld wordt, hoe meer tijd er is om actie te ondernemen. VG is gespecialiseerd in het adviseren over en het aanleggen van betrouwbare brandmeldinstallaties. Hiermee kan de veiligheid van uw medewerkers bij een branduitbraak gewaarborgd worden.

Brandmeldinstallaties

Met brandmeldinstallaties kan een beginnende brand vroeg gemeld worden. Op deze manier worden mensen sneller in veiligheid gebracht en brandschade mogelijk beperkt. Deze meldinstallaties moeten toegepast worden in combinatie met (automatische) brandbeveiligingsinstallaties.

Denk hierbij aan:

  • Brandblusser
  • Blusleidingen
  • Sprinklerinstallaties
  • Ontruimingsinstallaties
  • Luchtbehandelingsinstallaties
  • En nog veel meer.

Maatwerk

Op het gebied van brandbeveiliging stellen wij strenge eisen. Voordat wij passende brandinstallaties aanleggen brengen wij de gevaren en de wensen van de klant in kaart. Daarnaast houden wij rekening met de geldende wettelijke verplichtingen op het gebied van brandveiligheid. Aan de hand hiervan realiseren wij geschikte installaties en treffen wij de benodigde brandveiligheidsmaatregelen. Indien wenselijk kunnen wij ook onderhoud uitvoeren. Op deze manier heeft u altijd te maken met één vast aanspreekpunt.

Het Team

Het team van VG bestaat uit ervaren installateurs die beschikken over de benodigde expertise en certificering voor het installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties. Deze kennis zetten wij graag om in kwalitatieve installaties voor onze opdrachtgevers. Onze brandbeveiligingssystemen voldoen aan alle veiligheidseisen en worden door ons regelmatig gecontroleerd en onderhouden.

Zo weet u zeker dat uw pand optimaal beveiligd is tegen brand.

Heeft u al een brandpreventieplan? Graag komen wij controleren of deze nog voldoet aan de eisen. Meer informatie over de eisen op het gebied van brandveiligheid? Advies over wat het beste bij uw situatie past? Als een gecertificeerd installatiebedrijf staan wij graag voor u klaar.

VG Totaalinstallateur logo
VG Totaalinstallateur

© 1990 - 2024 VG Totaalinstallateur | Privacy | Cookies

Designpro.nl | Z-IM.nl